Belord 24600 Celles
France.

+33 760174879 larose@glampingdordogne.eu

coördinaten:
45º,17'.35''.82 N
0º.23'.49''.68 O

Testimonials 2018-09-16T14:58:37+00:00

Ervaringen

Deel uw ervaring met ons.

Required

What is your full name?
What is your email address?
A headline for your testimonial.
What do you think about us?

Ervaringen

Wat een welkomstmaaltijd

De vakantie begon al goed met de welkomstmaaltijd op zaterdag. Heerlijke macaroni op het terras met een prachtig uitzicht en waar Resy ons meteen al de eerste vos kon laten zien.

Deze vakantieweek is erg goed bevallen. De Safaritent is van alle gemakken voorzien en de rust en het uitzicht rond de tent is in één woord fantastisch.

Overdag heerlijk luieren in de hangmat en ‘s-avonds onder een plaid op de veranda genieten van de prachtige sterrenhemel en de geluiden van de natuur om ons heen.

Kortom een plek om niet snel te vergeten.

Nynke en Piet. Groningen
15 september 2018

Klein Paradijsje

Ray en Resy hebben een klein paradijsje gebouwd op een heuvel vlakbij Celles.

En nu dankzij deze prachtige ” Safaritent” hebben wij en andere gasten ook van deze bijzondere plek kunnen genieten.

Algemene beoordeling: 9
P
Zelfs onze “stadse” jongens hebben zich laten verrassen door deze bijzondere ervaring. De niet giftige slang die wij onderweg zijn tegen gekomen en de roofvogels hebben veel indruk gemaakt. Bij heldere hemel heb je goed zicht op alle sterren zodat het noorden goed was te bepalen.

We zullen nog vaak terug denken aan de Rosekransjes en hun 2 grappige honden.

Suzanne , Marius ,Lasse en Kjeld. Groningen
18 augustus 2018

Leven als God in Frankrijk

Een week lang hebben we geleefd als God in Frankrijk.

Een sublieme plek met een uitzicht dat nooit verveeld, luxe alom en vooral heel veel vriendelijkheid van jullie maken onze vakantieweek onvergetelijk.

Table d’Hotes, uitleg over de omgeving, de mooie wandelroutes en de gezellige gesprekken geven nog een keer extra wat deze week gewoonweg heerlijk heeft gemaakt. Dank voor alles

Kerstin, Stefan, Bitgit, Elin en onze honden Hera en Izzy. Nootdorp
11 augustus 2018

Zeer mooie omgeving

Zeer mooie omgeving. Toen wij er waren wilden we veel gaan wandelen, maar door de hoge temperaturen won het zwembad van de wandelschoenen dus helaas niet heel veel van de directe omgeving gezien (lopend).

Algemene beoordeling: 10

Zeer mooie en complete tent. Comfortabele meubilair en bedden. Het zwembad was heerlijk en daar hadden wij (gezin van 3 personen) ook veel gebruikt van gemaakt. De uitzichten bij zowel het zwembad en de tent is geweldig. Zelden zo’n mooi uitzicht vanaf het terras gehad (en wij zijn wel wat gewend).

Verhuurders zijn erg vriendelijk en staan voor je klaar. Toen wij een opmerking maakte over warme nachten stonden ze de volgende dag met een mobiele airco voor onze tent! Wij mochten zelfs 1 dag eerder (kosteloos) komen i.v.m. annulering van de vorige gast. Bij aankomst heerlijke macaroni a la Resy gegeten.

Het was gewoon een heerlijke week, we hebben genoten!

Juliet Manuhutu. Eindhoven
4 augustus 2018

Super groene omgeving , erg mooi

Wij hebben een fantastische week gehad in deze mooie Safaritent. Locatie is uniek en helemaal vrij.

Algemene beoordeling: 8

Zwembad is heerlijk en de gastheer en gastvrouw waren helemaal top. Zeker een aanrader.

Esther, Kees en onze hond Lode. Zuid-Scharwoude
30 juli 2018

Top ervaring

Wij zijn slechts 1 nacht (op reis terug naar huis) gebleven met drie volwassenen. We vonden het jammer dat we maar 1 nacht hadden geboekt.

We gaan hier zeker terugkomen en dan langer!!!

Het was wat ons betreft een top-ervaring. Wat een omgeving en wat een mooie glamping en wat een rust!

Ruud. Hoofddorp
24 juni 2018

Just perfect

We waren best benieuwd naar ” Glamperen” , ik kan hier kort over zijn: het was TOP!

Het schitterende uitzicht, gevoel van vrijheid, midden in de natuur en dan ook nog een zwembad op steenworp afstand, wat wil een mens nog meer…..? Nou…. we waren graag nog wat langer gebleven! Needless to say: Volgend jaar zullen jullie ons zeker weer zien.

David, Stephanie en onze hond Mac. Hoofddorp
23 juni 2018

Geweldige plek

Wow wat een geweldige plek! Dit is wat je noemt nog eens luxe kamperen! Wij waren hier maar helaas een nacht maar ik vond het geweldig.

Hartelijke ontvangst, Compleet ingerichte Safaritent, Schoon en een zwembad waar ik heerlijk in gezwommen heb.

Revers mochten wij genieten van Resy’s kookkunst. Heelijk gegeten!

Jullie zijn dit jaar gestart maar ik weet zeker dat het een succes gaat worden.

Aanbevelingswaardig.

Marion
23 juni 2018

Wereld plek

Wat een heerlijke plek op een unieke locatie. Alle gemak van een huisje met de charme van een tent.

Naast elke avond de reeën die scharrelden door de bosrand waren daar ook nog eens twee vossen gewoon te zien vanaf het terras.

Deze week ook behoorlijk wat kilometers gemaakt in de omgeving. Slangen, vlinders, muisjes, mollen en een  stekelvarken gespot, deze laatste was helaas plat gereden.

Dank jullie wel voor alle goede zorgen, het lekkere eten en warme ontvangst.

 

 

Kim Helmer en onze lieve hond Weyleyn. Bunnik
14 mei 2018