Op het laatste moment besloten we om samen met onze hond Odi (Tervuerense Herder) naar La Rose te gaan in Belord. Na een reis van 12 uur werden we hartelijk ontvangen door Ray, Resy en de honden Rosa en Tommie. In het zonnetje even kennis maken onder het genot van een drankje en chips, heerlijk na zo’n reis.. Daarna werden we begeleid naar onze plek, wat een paleis met een weergaloos uitzicht!
Wat is het een luxe als je kunt genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door Resy, met een lekker wijntje in het zonnetje bij het zwembad met een prachtig uitzicht!
Tijdens het verblijf hebben we volop genoten van de bezoekjes aan de diversen dorpjes waar je terug gaat in de tijd, wandelen met onze hond Odi en het fietsen met de mountainbikes.
De safaritent is groot en van alle gemakken voorzien. Heerlijke terrassen waar je kunt zitten en een grote weide waar je kunt liggen tussen de boterbloemen en madeliefjes. Onze hond Odi had alle vrijheid en voelde zich snel thuis. Het zwembad is echt fantastisch die Ray en Resy speciaal voor ons hebben schoongemaakt! We waren namelijk de eerste gasten zo vroeg in het seizoen.
Onze laatste avond hebben we wederom genoten van een heerlijke maaltijd van Resy bij het zwembad in het zonnetje met fantastisch uitzicht!
Ray en Resy zijn zeer gastvrij en doen er alles aan om het je naar de zin te maken terwijl ze de privacy van de gasten waarborgen.
Al met al was dit verblijf een schot in “La Rose”.

Veel Liefs van
John en Ina en uiteraard Odi
PS: Ik heb ook nog mogen genieten van de prachtige sterrenhemel en een ree die mij in de vroege ochtend aanstaarde.

Ina Korver